Читайте только на ЛитРес

Книгу нельзя скачать файлом, но можно читать в нашем приложении или онлайн на сайте.

0+
текст

Объем 181 страница

2013 год

0+

Išlaisvinta aistros

текст
Читайте только на ЛитРес

Книгу нельзя скачать файлом, но можно читать в нашем приложении или онлайн на сайте.

Нет в продаже

О книге

Trijų knygų serija „Zohaido didybė“. Antra knyga.Jis apgynė Taliją Berk nuo karališkosios šeimos priešų ir priėmė į saugų savo glėbį. Princas Haresas netrunka suprasti, kad drąsioji gražuolė kai ką slepia. Talija žino tai, kas padėtų apsaugoti jo mylimą karalystę, ir turi priežastį juo nepasitikėti.Jiedviem kartu įstrigus dykumos oazėje Talija nepajėgia atsispirti Haresui. Pagunda didžiulė, bet ji supranta: princas bus amžinas jos priešas, juk yra ištikimas savo šeimai ir šaliai.

Жанры и теги

Оставьте отзыв

Войдите, чтобы оценить книгу и оставить отзыв

Описание книги

Trijų knygų serija „Zohaido didybė“. Antra knyga.


Jis apgynė Taliją Berk nuo karališkosios šeimos priešų ir priėmė į saugų savo glėbį. Princas Haresas netrunka suprasti, kad drąsioji gražuolė kai ką slepia. Talija žino tai, kas padėtų apsaugoti jo mylimą karalystę, ir turi priežastį juo nepasitikėti.

Jiedviem kartu įstrigus dykumos oazėje Talija nepajėgia atsispirti Haresui. Pagunda didžiulė, bet ji supranta: princas bus amžinas jos priešas, juk yra ištikimas savo šeimai ir šaliai.

Книга Оливии Гейтс «Išlaisvinta aistros» — читать онлайн на сайте. Оставляйте комментарии и отзывы, голосуйте за понравившиеся.
Возрастное ограничение:
0+
Дата выхода на Литрес:
16 февраля 2017
Последнее обновление:
2013
Объем:
181 стр. 2 иллюстрации
ISBN:
978-609-406-660-3
Переводчик:
Правообладатель:
Svajonių knygos